* VG: "Norges nye trekkspillstjerne har en oppsiktsvekkende måte å traktere bæljespellet på..."

* Troms Folkeblad: "..så entret en sortkledd skikkelse scenen. Med langt, lyst og flagrende hår, og et hvitt trekkspill... Berit Lillevold... Samtlige av de fremmøtte vil i lang tid huske dette trekkspillfantomet. Armer, bein og ikke minst hår går alle veier mens publikum gispet etter luft. Et levende fyrverkeri!"

* Adresseavisen: Hun spiller trekkspill med en virtuositet og innlevelse av de sjeldne, hun stepper elegant som en amerikansk showartist, hun svinger seg frodig til flamenco..."

* Østersund Posten: "Hun spilte med en glød som kunne smelte isfjell!"

* Tidens Krav: "Berit Lillevold trakterer trekkspillet spenstigere og frodigere enn de fleste."

* Adresseavisen: "Lillevolds feiende fingerferd over trekkspillet imponerte - publikum hadde øyensynlig ingen problemer med den musikalske serveringen..."

* Tidens Krav: Kulturminnedag på Åkerfallet, Tingvoll: "Konserten på Åkerfallet ble en mektig opplevelse, både på grunn av innhold og omgivelsene. Anne Kleivset hadde med seg bl.a. Berit Lillevold på trekkspill, og den freske trønderjenta var alene verdt inngangspengene."

* Arbeider-Avisa: "For denne jenta er trekkspillet et uttrykksmiddel for et genialt musikalsk talent. Hun er virtuos, men hun er mye mer. Spilleglede og en unik forståelse for musikkens uttrykkspotensiale gjør henne til en publikumsyndling."

* Avisa Sør-Trøndelag: "Å lytte til Berit Lillevolds temperamentsfulle, sterkt innlevende og virtuelle håndtering av trekkspillet, er ekstase fra begynnelse til slutt."

* Wedel-Schulauer Tageblatt, Hamburg: "Absolutt høydepunkt: opptredenen av norgesmesterinnen i trekkspill Berit Lillevold. Hun beviser utrolig fingerferdighet. Dundrende applaus og "Da Capo! Da Capo"-rop fra det begeistrede publikum var fortjent."